Causerier,  Device Management,  Mobility

Forkortelser indenfor mobilitet

Jeg lovede mig selv for 15 år siden, da jeg startede indenfor mobilitet, altså MDM-løsninger, at jeg ikke skulle falde i den dårlige vane at benytte forkortelser, som ingen forstår.

At stå og kun tale i forkortelser kan være let, når man taler til indforståede nørder, men hurtigt blive til det rene volapyk for andre.

Tag bare denne sætning:

Jeg skal benytte en UEM løsning, der via ASM kan tilknytte min VPP og DEP konti på mine iOS enheder, samt naturligvis understøtte ZTE og KME, og disse enheder skal være AER.

En sætning, der faktisk giver mening for den indviede, men for de fleste andre vil være helt uforståelig – og endda virke som arrogant bedrevidende 🙁

Av av av…Jeg har taget mig i flere gange at falde i denne fælde og så sidder der en jurist eller repræsentant for hjemmeplejen og lytter, alt i mens de ser mere og mere opgivende ud.

Jeg har tidligere blogget om dette problem. OG nu tager jeg konsekvensen og introducerer en ordliste, som man vil kunne slå alle disse forkortelser op i. Ordlisten vil blive løbende udvidet med forkortelser.

Se ordlisten her.