Ikke-kategoriseret

Flere forkortelser er nu indarbejdet her på bloggen.

De fleste af mine blog indlæg indeholder enten forkortelser eller fagtermer. Jeg har bestræbt mig på at forklare disse i indlæggene, men måtte også konstatere at det gjorde indlæggene længere.

Jeg kunne også konstatere at jeg tit benyttede de samme forkortelser eller termer i forskellige indlæg. Derfor samlede jeg mange af disse forkortelser og termer på én side, som jeg så kunne henvise til.
Jeg var dog stadigvæk ikke helt tilfreds med denne løsning.

Så her i dag har jeg implementeret en “mouse-over” funktion, der selv finder disse forkortelser og termer i mine indlæg og markerer disse med en stiplet understregning. Prøv at holde musen over dette ord: MDM.

Jeg håber at dette tiltag vil gøre det lettere at læse mine indlæg, og hurtigt forstå disse forkortelser og termer.

Det betyder også at jeg fremover vil kunne forenkle mine indlæg.

Jeg har p.t. valgt at hver gang fx. ordet EMM forekommer på en side, så skal denne mouse-over funktion virke. Jeg kunne også have valgt at det kun skulle være første gang at ordet forekom på en side. Jeg tester det i den kommende tid. Skriv gerne din mening i kommentar feltet herunder.