Mobility

Livestream med nyhederne fra Samsung tirsdag aften.

Tirsdag aften d. 11. februar kan du sidde ved din skærm og se præsentationen af de nye Samsung smartphones. Tilmeld dig her.

Forleden var jeg til et pre-embargo arrangement hos Samsung, hvor vi blev præsenteret for de nye smartphone modeller. Jeg skulle underskrive en NDA, placere min smartphone i en lukket kuvert og scannes for andet udstyr, før jeg blev lukket ind i et rum, hvor alle vinduer var dækket af…

I aften kan du så se de nye enheder, som jeg fik set. Det var fantastisk flotte specifikationer, og som hobby fotograf, så imponerede kameraet mig endnu en gang. Det bliver svære og svære at tage det 2½ kg. store Nikon kamera med rundt.

Sidste år var det helt store trækplaster de foldbare smartphones. Samsungs nye bud er ganske interessant.

Vil du se de nye modeller, så kan du følge livestreamingen tirsdag aften d. 11. februar. kl. 20:00.

Du tilmelder dig her i dette link.

Vil du følge præsentationen, så klik her.

Her er en teaser, som Samsung frigav forleden i forbindelse med Oscar ceremonien.