Device Management,  Mobility,  Smartphone

Spændende webinarer om mobility

Jeg har arrangeret 2 spændende webinarer denne gang: et med Apple og et hvor jeg gennemgår gode råd til sikkerhed på de mobile enheder, samt valgt af EMM-løsning.

Jeg har arbejdet med mobilitet i over 15 år nu og området er en af mine store passioner, idet jeg elsker den effektivitet og fleksibilitet det giver. Men jeg er også sikkerhedsmand, overvågningsforskrækket og tidligere kvalitetschef. Alt dette blander jeg sammen her.

– Sådan adskiller man virksomhedsdata fra private data.

Jeg sammenfatter meget af det du kan læse på denne blog om mobile enheder og sikkerhed.
Jeg kommer ind på lovgivningskravene, GDPR, samt anbefalingerne fra Center for Cybersikkerhed og naturligvis ser vi på hvordan en organisation bedst løser dette vha. en EMM-løsning.
– Webinar d. 2. marts, kl. 10-11
Tilmeld dig her.


– Sikkerhed på iOS og iPadOS.

Apple fortæller hvordan de håndterer sikkerheden på bl.a iPhones i en virksomhed. Vi taler om hvordan iOS og iPadOS løser nogle af de krav, som fx. Center For Cybersikkerhed stiller, og hvordan en EMM-løsning sikrer at enhederne og sikkerheden kan styres korrekt.
– Webinar d. 9. marts kl. 10-11
Tilmeld dig her.


Webinarerne er arrangeret i forbindelse med mit arbejde som ansvarlig for mobility divisionen hos COMM2IG. Det er ganske gratis at deltage naturligvis.

Jeg har tilstræbt, at det ikke bliver teknisk tunge webinarer, men holdt på et strategisk niveau. Det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs.

Vel mødt.

Læs også om webinarer om sikkerhed her