Hacking

Investeringstilbud fra præsident Bashars kone….

Jo, jeg får mange interessante mails.

Senest en mail fra konen til den syriske præsident Bashar al-Assad, som er interesseret i at drøfte et investerings forslag.

Jeg tænker, at enten er Assad familien ved at sende aktiver ud af landet i erkendelse af at de har tabt, eller at de mener det modsatte og at nu skal der investeres i Syrien igen…

Når jeg tager denne phishing mail med her, så

Når jeg tænker tilbage på alle dem, der hoppede på de berømte “nigeria”-mail, så kan jeg ikke lade være med at tænke, om der faktisk er folk derude, der spekulerer i at der er kyniske folk, der tænker at Azad vist er ved at vinde borgerkrigen, og nu skal landet opbygges ?

Omvendt, så smiler jeg og tænker “Kære fru Azad. Jeg må høfligt takke nej til dette tilbud.”

Ps.: Fandt mailen i min “uønsket mappe”….Godt filter!