Data sikkerhed,  Hacking,  Overvågning

Cybersikkerhedsrådet inviterer til webinar: Kort og konkret om cybersikkerhed

Sådan lyder overskriften fra Digitaliseringsstyrelsen til et webinar nu på fredag d. 2. oktober fra kl. 12-15, som henvender sig til privatpersoner og virksomheder og er ganske gratis.

De skriver at der “vil være på ”hands on”-viden og konkrete værktøjer til at styrke cyber- og informationssikkerheden formidlet kort og skarpt af en række eksperter.

Der vil være 2 spor, hvor det ene spor, der henvender sig til privat, og her vil man tale om fx. hvordan skaber man et godt password og hvordan skal man forholde sig til sit digitale fodspor på bl.a. de sociale medier.

Det andet spor henvender sig til virksomheder og organisationer og her vil man tale om sikre hjemmearbejdspladser, awareness, og cybersikkerhed for bestyrelser og topledelse.

Der vil også være to indlæg om “Cyberangrebets historie” og “Cybersikkerhedens historie”.

Oktober er den nationale cybersikkerheds måned.

På EU initiativ er oktober måned udnævnt til at være

Cybersikkerhedsrådet består af forskellige specialister fra det private- og offentlige Danmark, der skal primært rådgive regeringen omkring digital sikkerhed. Rådet skal også bidrage til vidensdeling, awareness kampagner rettet mod borgere, mm. Læs mere om deres opgaver i linket.

Tilmelding til webinaret på fredag gør du her.