Device Management

Samsung EMM lukker ned

Samsungs egen MDM/EMM løsning “Premium” lukker ned pr. 30. juni 2020 og kunder skal derfor migreres over på Samsungs nye EMM løsning kaldet “Manage”. Det er vigtigt at komme i gang med migreringen.

Skønt Samsung skriver i deres release notes at man kun kan købe nye licenser eller forlænge ens licenser frem til den 31. december 2018, så har jeg erfaret, at man stadigvæk kan forlænge sine licenser lidt endnu. Vigtigt, hvis man er lidt presset her og nu på migrationen til det nye system.

Den nye løsning Manage understøtter naturligvis Knox Mobile Enrollment (KME) og tilbyder helt nye funktioner, samt fx. en ny Kiosk Wizard og et remote support værktøj.

Jeg har nu været involveret i flere sager, hvor man skal i gang med migreringen, som også betyder at alle enhederne skal flyttes over til den nye løsning. Nogle af disse enheder skal firmware-resettes og ind via KME. Med andre ord, så tager migreringen tid, så pas på tiden ikke lige pludselig i løbet.