Data sikkerhed,  Hacking

Er din email adresse blevet hacket?

Vil du vide om din email adresse og måske password ligger på en af de mange lister, som hackere har samlet på baggrund af de mange hacks igennem tiderne af brugernavne og password ?

Tilbage i 2013 begyndte sikkerhedseksperten Troy Hunt at indsamle de mange lister med brugernavne og password, som blev sat til salg i hacker miljøerne. Han etablerede en database, hvor man kunne slå sin email adresse op og få oplyst om den havde figureret på en af de mange lister.

Du kan checke din email adresse selv her:

Man kunne også indtaste sit password, for at se om det var blevet benyttet før. Troy Hunt advarer dog selv mod at bruge denne søgning, for hvis dit password ikke er kendt, så er det kendt nu af ham.

Er du IT administrator for en virksomhed, så har du også mulighed for at teste firmaets domæne. Du får en liste med alle de email adresser, som har figureret på disse lister.

Bemærk at Hunts database ikke er garanti for at hackerne ikke har din email adresse i deres databaser. Læs fx. mit tidligere blogindlæg om CV hacking her.


Jeg indrømmer, at jeg i mange år skeptisk over denne side, men da Center for Cybersikkerhed i Danmark i januar 2020 valgte at samarbejde med sitet for at få monitoreret danske offentlige domæner, så er jeg selv begyndt at bruge sitet. Jeg tester dog ikke passwords!.