Smartphone

Arbejd alene fra din smartphone! Drop PC’en!

Vi er vant til at arbejde på en PC!, Men hvad nu, hvis du kan nøjes med din smartphone, en skærm og et trådløst tastatur? Med den nye skærm er min hverdag blevet endnu mere enkel.

Jeg har en Samsung galaxy Note 10+ smartphone, som har adgang til alle mine private apps, cloudtjenester, NAS derhjemme, digitalt kørekort og dankort, mv. Ligeledes er der – via Android Work Profile – adgang til alle relevante data i mit firme: mails, Teams, OneDrive, mv.

Som jeg har beskrevet i tidligere blog indlæg, så har Samsungs en super lækker funktion: Dex. Når jeg slutter min smartphone til en almindelig skærm, så skifter skærmen til en slags tablet mode. Nu kan jeg sidde og arbejde i Excel, surfe på nettet, se TV-avisen, mv. fra min smartphone og op på min skærm.

Nu lancerer Samsung en ny 32″ skærm, som jeg må have fat i. Min Samsung smartphone forbinder automatisk til denne skærm. Tab på skærmen med smartphonen og billedet overføres. Kan også bruges som TV.

Læs mere om denne skærm i pressemeddelelsen her.

Update:
Skærmen kommer i en Fuld-HD 27″ og 32″ til henholdsvis US$ 230 og US$ 280, samt en Ultra HD 32″ skærm til US$ 400.

Her er flere specifikationer.