Big Data,  Data sikkerhed,  Hacking

Så blev det min tur til at blive headhuntet!

Vil du sende mig dit CV?

Jeg skal bare lige sende en opdateret CV til dette firma……..!

Det tror jeg så ikke lige at jeg skal! 🙂

Morgenen efter mit indlæg om CV’er på Linkedin, så modtager jeg selv nedenstående opfordring til at fremsende mit opdaterede CV til et firma med hovedsæde på Sri Lanka.

Jeg får ikke mere ro i maven ved at kigge ind på bl.a. deres hjemmeside.

Måske er jeg – af profession – mere kritisk end de fleste. Men ville du være interesseret og reagere på denne henvendelse? Ville dine medarbejdere ?

Tag i betragtning at langt de fleste ville da være nysgerrig, og måske en lille smule stolte over at blive headhuntet. Hertil kommer at vi har større tiltro til henvendelser, som vi får via Linkedin end via klassisk email. Hvordan ville du selv have det med en headhunters henvendelse på LinkedIn ?

Og det bringer mig tilbage til min opfordring i de to tidligere indlæg: virksomheder skal forholde sig til dels deres egne jobopslag, dels deres medarbejderes LinkedIn profiler, men også at en medarbejder, der fremsender et CV reelt kan afslører vigtig viden til hackerne.

Læs de tidligere indlæg her og her.