Device Management,  Mobility,  Smartphone

Tag med til Mobile World Congress 2020 – europas største mobility messe

Mobile World Congress er europas største messe indenfor mobilitet med over 100.000 besøgende og 2.400 udstillere. Her er alle nyhederne indenfor smartphones, tablets, chromebooks, laptops, printere, 5G-teknologier, brugen af VR og HoloLenses, wearables, gadgets, dimser og dutter.

Messen foregår i Barcelona fra mandag d. 24. til torsdag d. 27. februar 2020.

Har du en interesse for hvad der rører sig indenfor mobility, så er dette messen at besøge.
Her udstiller producenterne: Microsoft, Samsung, Google, Intel, SAP, SONY, LG, ZTE, Nokia, Cisco, DELL, Lenovo, Huawei og mange mange flere deres nyeste produkter. Hertil kommer UEM producenter, så som SOTI og VMware.

Jeg er ved at arrangere min egen rejse til messen sammen med min gode kollega. Qua mine kontakter til mange af udstillerne, så påtænker vi, at arrangere nogle møder med nogle af de forskellige producenter på messen, bla. for at komme ind i VIP områderne, så vi kan komme helt tæt på nyhederne samt få en dialog med producenten.
Man skal selv arrangere turen derned, altså fly, hotel og indgangsbillet.

Har du lyst til at mødes med os ?
Vi er allerede 6 personer, der mødes dernede, og nok også går ud og spiser sammen.

Send en mail til mig på info@samirmaktabi.dk, så kontakter jeg dig og sender dig også en lang liste med gode råd til dem, der skal besøge messen for første gang.