Device Management,  Mobility

Flere og flere virksomheder skifter til Chrome Enterprise: Invitation til webinar

Styrk økonomi og administrationen og gør sikkerheden mere enkel – der er flere grunde til at genoverveje traditionel pc- og Officekombination. Virksomheder vælger at udskifte PC’en og Mac’en med en Chromebooks og have alle data placeret ude i skyen. Herved reduceres den daglige administration af alle enhederne betragteligt.

Når alle værktøjer og data kan tilgås i skyen, så er der heller ikke behov for at have data opbevaret fx . på PC’en. Derfor vælger disse virksomheder også at skifte til billigere Chromebooks.

For mange er Chromebook stadigvæk et nyt område. På dette webinar udfordres det traditionelle miljø!

HP Chromebook x360 14 G1 Core i3 8GB 64GB SSD 14" | Dustin.dk

Vil du udfordres?

Vil du høre mere om Chrome Enterprise?

Så afholder COMM2IG et webinar d. 26. januar fra kl. 10-11. Her forklarer Google mere om deres værktøjer rettet mod virksomheder. HP demonstrerer deres nyeste Chromebook og COMM2IG forklarer hvor let det er for IT-afdelingen at administrere disse Chromebooks.