Big Data,  Data sikkerhed,  Overvågning

Spændende webinar omkring kontrollen med vores data: “Surveillance capitalism – How to get back control of our data”

To stærke personer i debatten omkring beskyttelse af vores private data i forhold til dem, der gerne vil udnytte disse data, er Shoshana Zuboff og Max Schrems. Mød dem mandag d. 28. juni kl. 19:30 på dette spændende webinar.

Harvard professor emeritus Shoshana Zuboff er kendt af mange qua hendes bog “The Age of Surveillance Capitalism”, hvor hun bl.a. redegører for hvordan de store multinationale IT selskaber, så som Google, Facebook, Apple, Amazon, Microsoft, TikTok, osv. benytter den viden, som vi forbrugere giver dem, til bl.a. deres markedsføring. Men lige så interessant til at skabe profiler på hver af os, som f.x kan benyttes til manipulation, kontrol, mv.

Advokat og data-aktivist Maximilian Schrems er for mange ukendt, hvor imod mange Databeskyttelses- og GDPR-folk alle har hørt om “Schrems I” og “Schrems II”-dommene.
Tilbage i 2011 lagde Max Schrems sig ud med Facebook, som han anklagede for at ikke at beskytte personlige data. Afledt af Max Schrems anlagte sager fik vi Databeskyttelseslovgivningen (GDPR), som skal beskytte EU-borgeres data, og satte fokus på udvekslingen af data imellem EU og 3. lande, her i blandt USA.

Har du en interesse i at beskytte dine private data, eller som Data Protection Officer (DPO) at beskytte dine kunder/medarbejders data, så vil du med garanti finde dette webinar interessant.

Du tilmelder dig webinaret i linket herunder.