Smartphone

Mobile World Congress – AFLYST

Den spanske myndigheder besluttede onsdag eftermiddag at aflyse den store mobility tech konference i Barcelona med begrundelsen “sundhedsmæssig nødsituation”.

Som jeg har skrevet flere gange nu, så er Mobile World Congress den største tech konference med fokus på mobility. Over 100.000 besøgende gæster i messens 4 dage og over 2.000 stande.

Men coronavirusen medførte at bl.a. mange kinesiske producenter meldte fra. Andre producenter valgte ligeledes at melde fra. Som følge af at rigtig mange af de helst store udstillere meldte fra, så fremskyndede arrangørerne GSMA onsdag et møde med de spanske myndigheder, for at vurdere om messen skulle aflyses.

Når de spanske myndigheder aflyser messen, så skal arrangørerne ikke refundere adgangsbilletter, standleje, osv! Og byens hoteller, barer og restauranter ligeledes! Mobile World Congress har stor betydning for Barcelonas økonomi.

Mange udstillere har valgt at afholde webinarer i de kommende uger, hvor de præsenterer deres nyheder.