Mobility,  Smartphone

Kom med til lanceringen af Samsungs nyeste smartphone: Galaxy S23 og One UI 5.1

Onsdag d. 1. februar kl. 19 fremviser Samsung deres seneste Smartphone model frem for os brugere. Det sker ved en præsentation fra San Francisco, men vi kan deltage i en live-streaming lanceringen her hjemme.

Samsung Unpacked events er præsentationer af Samsungs nyeste teknologiprodukter, ofte fokuseret på deres flagskibs-smartphones i Galaxy-serien. Disse begivenheder er normalt spækket med spændende nyheder og specifikationer, samt demonstrationsvideoer og hands-on-sessioner med produkterne.

Tendensen fra Samsung er at præsentere deres nye flagskibstelefoner i serien, ofte med nye funktioner som foldbare skærme eller forbedrede kameraspecifikationer. Derudover kan Samsung også præsentere andre typer teknologiprodukter, såsom tablets, laptops, wearables og smarte enheder.

Det er også vigtigt at notere, at Samsung har et godt ry for at holde deres nye produkter hemmelige indtil lanceringen, så det kan være svært at sige præcis, hvad der vil blive præsenteret på Unpacked-eventet i februar 2023. Men uanset hvad, kan vi forvente at se nogle spændende nyheder og produkter fra Samsung.

Der florerer allerede en masse billeder af hvad der skulle være 3 forskellige modeller:

  • Galaxy S23
  • Galaxy S23Plus
  • Galaxy 23Ultra

TechRadar har denne interessante artikel, hvor de har samlet rygter og leaks.

Du kan også vælge at deltage ved eventet d. 1. februar. Jeg glæder mig til at få hands-on disse nye enheder d. 7. februar, hvor jeg er inviteret til et lukket arrangement hos Samsung.

Du kan følge live eventet her: Samsungs hjemmeside eller deres Youtube kanal.