Data sikkerhed,  Hacking

Spændende webinarer om sikkerhed

Skal du løfte sikkerheden i din organisation, så er der nogle vigtige områder, som du let kan gøre noget ved. Disse webinarer viser hvordan du kan adressere disse områder.

Jeg har, sammen med forskellige IT-sikkerhedsproducenter, arrangeret en række af spændende webinarer, som ikke er for tekniske. De henvender sig til dem, der vil vide mere, fx. SISO’er, CIO’s, IT-chefer og andre med interesse for IT-sikkerhed.


– Hvordan arbejder en hacker?

Hvad er det for nogle redskaber hackerne bruger? Hvad er en “rubberduck”? Hvordan udføres “smishing”? Vi ser på nogle af de mange værktøjer, som hackere benytter og får et indblik i deres tankegang, så vi kan tænke, som dem og derved forberede Organisationen mod deres angreb. (4. marts, kl. 10)
Link til tilmeldingsside


– Vigtigheden af stærke passwords

Vi genbruger passwords på arbejdet og privat. Og derved gør vi det let for hackerne at angribe en virksomhed. Og alt for mange bruger alt for simple passwords. Hør hvor let det er for en hacker at bryde ind i en virksomhed.
Hør også om en “Password Audit” i jeres organisation, der bruges til at løfte sikkerheden betragteligt. (11. marts, kl. 10)
Link til tilmeldingsside


– Multifaktor godkendelse

Hør to forskellige producenter: Microsoft og Entrust fortælle om deres løsninger. MFA giver den sidste sikkerhed, når din medarbejder logger ind fx. hjemmefra unset om det er på en Windows PC, Mac, Chromebook, tablet eller fra deres smartphone. Hør også hvordan MFA sikrer virksomheden, når en central IT-medarbejder stopper uden at man skal skifte alle passwords.
– Multifaktor og identitetssstyring via Microsoft Azure AD (25. feb, kl. 9 ell. 13)
– Entrust “Identity Essential” Multifaktorløsning (tidl. “SMSPasscode”) (3. marts kl. 10)


– Hvordan undgår du at en medarbejder kommer til at installere malware?

Klassikeren: en medarbejder klikker på en knap og pludselig installeres noget på hans enhed. Nogle gange er det lige et lille værktøj, som personen skal bruge, som har malware indbygget. Andre gange er det malware gemt i et Word eller Excel-dokument, som eksekverer en “kør”-kommando.
“Fjern lokaladministrator på enheden” er det klassiske svar. Men kan det gøres smartere? Hør svaret her. (12. marts kl. 10)
Link til tilmeldingsside.


Webinarerne er arrangeret i forbindelse med mit arbejde som ansvarlig for sikkerheds divisionen hos COMM2IG. Det er ganske gratis at deltage naturligvis.

Jeg har tilstræbt, at det ikke bliver teknisk tunge webinarer, men holdt på et strategisk niveau. Det vil være muligt at stille spørgsmål undervejs.

Vel mødt.

Se også webinarerne om sikkerhed på mobile enhed.