Gadgets

Lille genial Jack-stik forlænger til mit headset.

Det gamle headset med jackstik ligger aldrig langt væk, for mit Bluetoothe headset har det med at løbe tør for strøm, netop som jeg sidder i et webinar eller Teamsmøde. Måske sidder jeg hjemme med familien, som ikke vil/skal høre med. Måske sidder jeg på kontoret, hvor alle kollegaer kan høre med, hvis jeg må bruge PC’ens højtaler og mikrofon.

Frem af tasken tager jeg så mit gode gamle Samsung headset med jackstik. Hjemme finder jeg ledningen frem til mit Bose headset.

Men ledningen er altid for kort og jeg slås med at skrue op for mikrofonen eller mute.

Det kan jeg med denne lille USB-konverter/forlænger. på 1½ meter i længden fra Sandberg.

Enheden tilsluttes med USB-stik til min PC (eller en Mac) og giver mulighed for at styre lyden og mikrofonen, stoppe en samtale eller mute mikrofonen. Og endelig kan jeg nu sidde 1½ meter længere væk fra min PC 🙂

Du kan se stikket her til højre, hvor i du indsætter dit almindelige jackstik i.

Prisen ligger lige under DKR. 100,-.